Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Sâm Oct 31, 2020 5:03 pm scrie:Potrivit studiilor, frica de moarte este a doua cea mai răspîndită fobie, după teama de a vorbi în public.
Lily » Sâm Noi 07, 2020 8:32 pm scrie: A se vedea cazul Gabriel Cotabiţă, care până să moară era crai, işi trăia viaţa, iar acum s-a schimbat la 180 de grade. Nu vrea să dea detalii, dar spune exact ce am auzit in clipurile alea de pe youtube, că trebuie să fim mai buni unii cu ceilalţi, că există cineva acolo, ceea ce acum oricum deja ştiu.
Lily » Dum Dec 06, 2020 2:30 am scrie:Nu am nicio indoială că sunt şi mincinoşi care caută doar profit, dar ştii copacul după fructe. Dacă el spune că nu ştiu ce a trăit, dar viaţa lui nu este schimbată, este clar că minte, nu crede ceea ce spune. Gabriel Cotabiţă nu e un necunoscut, iar schimbarea am văzut-o toţi. Nu este vorba de ceea ce spune, se văd fructele. Nu poţi nega toate experienţele pentru că o mică parte aleg să mintă. La fel cu apostolii, puteau degajat să mintă, dar nimeni nu trăieşte in sărăcie, mai mult prin inchisori şi se lasă omorât pentru o minciună. Fructele confirmă că spui adevărul.
Lily » Dum Ian 03, 2021 5:59 pm scrie:Nu am auzit nimic de Bodo, dar nici nu l-am mai văzut de mult, insă la Cotabiță văd schimbări evidente, și nu văd o capitalizare a experienței. Nu văd să incerce să scoată bani din ceea ce susține. Nu știu despre Bodo, dar cum spuneam, in general compar cu alte mărturii, iar ale lui Cotabiță coincideau cu ce am auzit la alții. Am să caut să văd ce e și cu Bodo, deși imi era total antipatic, la fel ca Gabriel Cotabiță, dar poate văd o schimbare și la el.
Paco_ste » Joi Ian 07, 2021 11:11 am scrie:Lily » Dum Ian 03, 2021 5:59 pm scrie:Nu am auzit nimic de Bodo, dar nici nu l-am mai văzut de mult, insă la Cotabiță văd schimbări evidente, și nu văd o capitalizare a experienței. Nu văd să incerce să scoată bani din ceea ce susține. Nu știu despre Bodo, dar cum spuneam, in general compar cu alte mărturii, iar ale lui Cotabiță coincideau cu ce am auzit la alții. Am să caut să văd ce e și cu Bodo, deși imi era total antipatic, la fel ca Gabriel Cotabiță, dar poate văd o schimbare și la el.
E o stire destul de veche, cred ca face parte din biserica Evanghelica, acolo unde accentul se pune pe muzica . Sigur gasesti ceva pe youtube.
Un link catre Alfa si Omega https://alfaomega.tv/crestinulsisocieta ... -proconsul
De ce iti era antipatic ?
Dream Catcher » Vin Ian 29, 2021 6:22 pm scrie:Dacă te schimbi, mai ești tu? Nu îți afectează eu-l?
Dream Catcher » Vin Ian 29, 2021 6:22 pm scrie:Dacă te schimbi, mai ești tu? Nu îți afectează eu-l?
Dream Catcher » Vin Feb 12, 2021 6:39 pm scrie:Doi oameni au votat că nu se tem de moarte. Probabil Paco și Lily.
Ce religie este aia care te face să nu-ți mai prețuiești viața?
De ce nu vă sinucideți?
Dream Catcher » Sâm Mar 27, 2021 8:16 pm scrie:Cum vă prețuiți viața dacă nu vă temeți de sfîrșitul ei?
Dream Catcher » Sâm Mar 27, 2021 8:16 pm scrie:Cum vă prețuiți viața dacă nu vă temeți de sfîrșitul ei?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 22 vizitatori