Ce părere aveți despre el?
Eu l-am votat, în 2009!
Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste

Adica ?Dream Catcher » Mie Mar 25, 2020 8:33 pm scrie:Poi minoritarii sunt majoritari. Corect?

Votez omul care vine cu un program sustenabil, si daca e acceptat de partid. Pana acum candidatii PMP imi par cei mai credibili.Dream Catcher » Joi Apr 09, 2020 2:34 am scrie:Cum puteai vota, în 2009, cu un partid înființat în 2014?
În fine...
Tu ai vota un ateu, dacă te-ai regăsi în principiile lui? Că eu aș vota un creștin.

Religia nu poate fi intelegatoare cu pacatul.Dream Catcher » Lun Apr 20, 2020 3:15 am scrie:Vezi cum religia te împinge la discriminare?
Vezi cum religia dezbină, în loc să unească?

Pacatele sunt iertate persoanei . Deci rugaciunea e despre om, nu despre pacat.A ierta pe pacatos e in rugaciune. Nu a ingadui pacatul. E ca si cum intrarea e permisa fara animale. Tie iti place animalul insa nu iti e ingaduit sa intri cu el.Dream Catcher » Dum Apr 26, 2020 5:24 pm scrie:Atunci, de ce în rugăciunea "tatăl nostru" se spune "și ne iartă păcatele noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri"?

Depinde de varsta. Daca e ateu tanar inseamna ca mai are timp pentru schimbare. Am spus ca am fost ateu, pana la 37 ani. Se pare ca primeam invatatura ateista din prisma nestiutorului. Consideram ca marii savanti sunt atei si ei stiu mai bine decat mine. Numai ca a fost perioada cand doar ateii guvernau si interziceau iesirea la "rampa" a savantilor cu aplecari religioase. A fost suficient ca cineva sa ma sfatuiasca sa cercetez pana la cel mai mic detaliu si sa-mi dau seama ca eram credul, naiv in atitudinea ateista.Dream Catcher » Joi Apr 09, 2020 2:34 am scrie:Cum puteai vota, în 2009, cu un partid înființat în 2014?
În fine...
Tu ai vota un ateu, dacă te-ai regăsi în principiile lui? Că eu aș vota un creștin.

Un ateu pe nume Celsus, din antichitate.Dream Catcher » Joi Iun 11, 2020 1:57 am scrie:Și atunci, cine a spus "crede și nu cerceta"?

Nu am prieteni prea multi si din acestia inca niciunul nu s-a declarat homosexual. Pe softpedia cati am intalnit am avut impresia ca dialoghez cu indivizi descreierati. Remus Cernea nu stiu daca e homosexual dar le sustine convingerile si doleantele, poate pentru ca pare atractiv fizic gusturilor lor si profita de acest lucru .Dream Catcher » Vin Iun 12, 2020 7:33 pm scrie:Paco. Eu te întreb direct și te rog să fii sincer:
Cîți prieteni homălăi ai?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] și 8 vizitatori