Forumul se află în probe. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întîmpinați.

V-ați căsători cu o persoană de altă religie?

Cu şi despre spiritualitate
Imagine Credeți în dumnezeu? Imagine Inteligența artificială și dumnezeu Imagine Vă temeți de moarte? Imagine V-ați vinde sufletul Diavolului? Imagine De ce nu crezi in dumnezeu?

Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste

V-ați căsători cu o persoană de altă religie?

Puteţi selecta 1 opțiune

9
64%
5
36%

Voturi totale: 14

Lily
administrator
administrator
Subiecte: 9
Registered for: 5 years 9 months
5
Orientare religioasă: creştin
    unknown unknown

Re: V-ați căsători cu o persoană de altă religie?

Mesaj de Lily »

Nu mai stiu, dar cred ca nu. :))

Asa este, te saturi de bucatarie. Mai trebuie sa faca si barbatul mancare, mai ales daca este pretentios.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Gata, am văzut. Am votat corect. :mrgreen:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Nu :mrgreen: Logic. Vin doar la pachet cu Iisus. Fără El, no game.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Păi stai o secundă, tu ziceai că să stea in umbra lui C, deci vrei la pachet. Dacă nu vrei să fim separați, renunță la fotbal, la politică, la muzică, la preferințe culinare, la cam tot. Stelist cu dinamovist nu prea merge. Manelist cu rocker iar nu merge. USR-ist cu PSD-ist iar nu merge. Vegan cu carnivor nu merge. Dacă tot te deranjează separarea făcută de religie, renunță la toate de mai sus. Accept că există diferențe intre noi și lucruri care ne separă, deci nu imi voi arunca pe geam convingerile pentru că cineva nu este de acord cu ele.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Dream Catcher
webmaster
webmaster
Subiecte: 166
Registered for: 7 years 6 months
7
Orientare religioasă: ateu
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Am renunțat deja. La preconcepții.
Nici eu nu-mi arunc convingerile pe geam, dar tolerez și opiniile diferite. Eu nu sînt un DICTACHIOR ca zeul vostru! :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
Subiecte: 6
Registered for: 6 years 4 months
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

"Dream Catcher"Am renunțat deja. La preconcepții.
Nici eu nu-mi arunc convingerile pe geam, dar tolerez și opiniile diferite. Eu nu sînt un DICTACHIOR ca zeul vostru! :wink:
Daca era dictator atunci sigur nu exista picior de ateu si toti stateau la plecaciuni ca in fata aceluia din Coreea de Nord.
Ai observat cata libertate ofera ala in Coreea ?
Inainte de 89 nu era libertate religioasa dar nu era nici un fel de libertate de expresie , si tot ateismul era la putere.
Retine un lucru, nici o societate majoritar atee nu ofera libertate ca in crestinism.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Daniel Garner
level 2
level 2
Subiecte: 7
Registered for: 2 years 6 months
2
Orientare religioasă: satanist
    unknown unknown

Mesaj de Daniel Garner »

La Dumnezeu esti liber. Nu esti judecat daca esti cuminte si la locul tau. Nu trebuie sa fii usa de biserica si sa mergi la slujbe/maslu mereu.
Are dreptate Lily. :)]-

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Dacă ești liber și nu ești judecat, pentru ce, și mai ales, pentru cine există iadul? :-?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Daniel Garner
level 2
level 2
2
    unknown unknown

Mesaj de Daniel Garner »

Daca esti cuminte si prea linistit, cum esti u, painea lui Dumnezeu, chiar nu ai de ce sa te temi de iad Dream. :)]- Deci de ce nu vrei sa ii dai o sansa lui Lily sa mergi pe mana ei,sa incerci pe bunul Dumnezeu? Esti liber sa faci orice.
Iar postul nu iti face rau la trup si la sanatate. Poti slabi mancand natural prin post,fara efort,sa stii. :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

[Paco, ai dreptate.

Dream, Iad-ul a fost făcut pentru satana și ingerii lui. Ajung acolo doar oamenii care aleg s-și plătească singuri păcatele.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
ericmario
    unknown unknown

Mesaj de ericmario »

Lily chiar existi? Sau esti Dream Catcher ;;)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

@-) Dacă eram Dream, eram creștină. Sunt o persoană prea inteligentă cât să mă pot da drept atee. :tongue:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Daniel Garner
level 2
level 2
2
    unknown unknown

Mesaj de Daniel Garner »

Respect, deci esti femeie. :)]-

La multi ani!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Daca esti cuminte si prea linistit, cum esti u, painea lui Dumnezeu, chiar nu ai de ce sa te temi de iad Dream. :)]- Deci de ce nu vrei sa ii dai o sansa lui Lily sa mergi pe mana ei,sa incerci pe bunul Dumnezeu? Esti liber sa faci orice.
Iar postul nu iti face rau la trup si la sanatate. Poti slabi mancand natural prin post,fara efort,sa stii. :D
Am fost creștin pînă la 12 ani. zeul a avut șansa lui.

POSTREACT(ions) SUMMARY

bozvaciSiylbaru
moderator
moderator
Subiecte: 33
Registered for: 2 years 7 months
2
    unknown unknown

Mesaj de bozvaciSiylbaru »

pe mine Bunica ma punea sa ma rog in genunchi cu ea la icoana si candela, ma scula la 3:30 dimineata sa mergem dimineata sa stam primii in fata bisericii,sa se deschida biserica sa asistam la toata slujba..
Nu te-a educat pe u Lily asa :))) desi meritai crestinat =))). Sa iti dea mir preotul pe frunte si sfanta impartasanie cu vin sa iti dea lingurita tie ;)

m-a invatat sa ma rog,imi cumparase cruce sa o port.Am refuzat odata sa o iau,am avut 2 la lb Franceza si era sa raman repetent din acea cauza,eram in scoala generala.. Sora ta Lily profesoara stie se inseamna sa ramai corijent sau repetent.
Am invatat sa trec. Desi nu imi placea franceza. Sa mai zic de limba latina de in trimestrul 3 aveam media 10? :roll: :oops: ~X(

Mama ca se culcase cu tata inainte de casatorie de multe ori,a avut canoane si posturi multi ani.Au schimbat preotu si biserica(in partea opusa si a luat impartasanie si ea :oops: ) si tata :shock: Era un preot nu vroia sa le dea, blocu exact langa biserica :twisted:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
Subiecte: 6
Registered for: 6 years 4 months
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

Cine avea blocu exact langa biserica ? Mama si tata sau preotu . . . ? :D
Intrebarea de 100 de puncte . . . . te-ai casatorit cu o persoana de alta religie ?
Despre mine pot sa spun asa, eram ateu si m-am casatorit cu o ortodoxa. Eu provenind din familie de musulmani.
Astazi ma consider crestin insa fara sa fac parte din vreo denominatiune religioasa. Sotia asisderea.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Nu's fan schimbat preotul dacă nu iți convine ce spune. Trebuie să fiu onestă, nu prea cunosc obiceiurile bisericești, deși mama a mers mulți ani prin biserici, doar că pe mine nu mă interesa subiectul. Nu doar că ea nu m-a convins să o iau spre Dumnezeu, dar eu incepusem să o conving cu practicile mele New Age. Nu să renunțe la Iisus, asta nu, dar să ia statuete din alea de hinduși și trăznăi similare. Părea să analizeze un pic și ideea că in noi este Dumnezeu și toți suntem intr-un fel dumnezei, dar nu era convinsă. Din fericire mi-am băgat mințile in cap la timp.

Nu! Parcă pe cât avansez in creștinism realizez mai mult importanța ideilor comune. Mi se pare greu să convingi un ateu că e perioadă de post, de exemplu. Plus de asta cam observ că dezvolt o... antipatie profundă pentru cei care Il critică pe Dumnezeu. Ceva de genul cineva injură un om extrem de drag ție. Nu știu, văd că imi schimb profund opinia despre un om dacă il atacă pe Iisus. De exemplu iubitul unei prietene a pus pe facebook un mesaj la mișto despre Iisus. efectiv nu il mai inghit de nicio culoare. Parcă mi-a injurat tot neamul. Nu ii vreau răul, doar aș prefera să nu il mai văd in viața asta. :mrgreen:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
bozvaciSiylbaru
moderator
moderator
Subiecte: 33
Registered for: 2 years 7 months
2
    unknown unknown

Mesaj de bozvaciSiylbaru »

Mama si cu tata avea blocu langa biserica :roll:
Bunica avea de mers 1km pe jos hai 1,5km pana la biserica.
M-a pus bunica sa tin post,inclusiv post negru. Eram copil mic
Si nu vroiam sa stii, gen Dream cam asa [-( eram
M-a chinuit sa mergem cu noaptea in cap la biserica si stiti cand erau sarbatorile de pomenit mortii,ca pe langa coliva mai erau de carat,eram mic.

Bine ca mama nu e asa :roll: ca era greu sa o duc acum pe ea asa batrana, nu e nici cu postu :mrgreen:

Nu sunt casatorit :D Sunt singur :oops:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

bozvaciSiylbaru scrie:Mama si cu tata avea blocu langa biserica :roll:
Bunica avea de mers 1km pe jos hai 1,5km pana la biserica.
M-a pus bunica sa tin post,inclusiv post negru. Eram copil mic
Si nu vroiam sa stii, gen Dream cam asa [-( eram
M-a chinuit sa mergem cu noaptea in cap la biserica si stiti cand erau sarbatorile de pomenit mortii,ca pe langa coliva mai erau de carat,eram mic.

Bine ca mama nu e asa :roll: ca era greu sa o duc acum pe ea asa batrana, nu e nici cu postu :mrgreen:

Nu sunt casatorit :D Sunt singur :oops:
E bine că ai avut o bunică credincioasă. Bunica noastră mergea foarte mult să ducă pachete pentru impărțeli, dar nu renunța, deși pleca și la 5 dimineața.
Femeie ințeleaptă și se vede la Dream urmă a ceea ce a lăsat. A aruncat semințe bune, păcat că Dream tot fuge după buruieni, iar acum se văd mai greu roadele muncii ei.
Poți să o inveți pe mama ta să țină post. Măcar să nu mănânce carne in post. Fără Dumnezeu sigur nu o să aibă roade bune. Nimic nu mă sperie mai mult decât separarea de Dumnezeu. Iți recomand să-ți cultivi relația cu El altfel cam tot ce vei face nu va da roade.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Scrie răspuns