Forumul se află în probe. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întîmpinați.

Dacă mâine mori

Cu şi despre spiritualitate
Imagine Credeți în dumnezeu? Imagine Inteligența artificială și dumnezeu Imagine Vă temeți de moarte? Imagine V-ați vinde sufletul Diavolului? Imagine De ce nu crezi in dumnezeu?

Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste

bozvaciSiylbaru
moderator
moderator
Subiecte: 27
Registered for: 2 years 6 months
2
Orientare religioasă: creştin
    unknown unknown

Re: Dacă mâine mori

Mesaj de bozvaciSiylbaru »

i-am trimis mail. Multumesc Lily.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
Subiecte: 9
Registered for: 5 years 8 months
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Cu multă plăcere :)]-

POSTREACT(ions) SUMMARY

Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Dream Catcher
webmaster
webmaster
Subiecte: 165
Registered for: 7 years 5 months
7
Orientare religioasă: ateu
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Scopul vieții e însăși viața. Cum alegi să o trăiești.
Trăim ca să... trăim! :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

E aiurea, după tine viața e limitată, vom muri și nu vom mai esista, după tine, deci de ce ar conta cum am trăit? E absolut ilogic. Contează cum trăiești dacă este ceva după viața de aici, caz in care viața de aici iși pierde din greutate. A se vedea apostolii care nu au prezentat vreun interes față de viață, alt interes decât cel cu consecințe asupra eternității.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Idealul meu este să las lumea un pic mai bună decît am găsit-o. :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
Subiecte: 6
Registered for: 6 years 3 months
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

@"Dream Catcher"]Scopul vieții e însăși viața. Cum alegi să o trăiești.
Trăim ca să... trăim!
Neah . . . nu merge o astfel de afirmatie.
Scopul vietii e iubirea.

Orice clipa traita fara iubire e clipa irosita. :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Dumnezeu fiind iubire e logic că scopul trebuie să fie iubirea. Iubirea față de Dumnezeu, in primul rând, apoi față de semeni.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Niciodată nu voi iubi O FANTOMĂ, mai mult decît UN OM. L-)

POSTREACT(ions) SUMMARY

bozvaciSiylbaru
moderator
moderator
2
    unknown unknown

U DreamCatcher o iubesti pe Cris a ta, :oops: pe care nu ai intalnito niciodata fizic X( nu ai atinso/imbratisato :((

POSTREACT(ions) SUMMARY

bozvaciSiylbaru
moderator
moderator
2
    unknown unknown

Dream Catcher scrie:Idealul meu este să las lumea un pic mai bună decît am găsit-o. :)
si cum vrei u sa faci asta.
Sugestie fa-te crestin ortotox, inscriete la facultatea de Teologie si fa-te preot la o biserica sau calugar la o manastire :)]-

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Face lumea mai bună prin rugăciune. Călugării se roagă pentru popor, pentru conducători, etc. Chiar dacă nu au contact direct cu străini, se roagă pentru alții.

Bine spus bozvaciSiylbaru, care e diferența intre a iubi o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată, nu ai atins-o, și a iubi pe Dumnezeu? Tu nici măcar nu știi dacă ea mai trăiește, eu știu că El trăiește. Ea s-a schimbat, fizic, psihic, El nu, este esact așa cum a fost intodeauna.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
bozvaciSiylbaru
moderator
moderator
2
    unknown unknown

exact Lily.
Nu trebuie sa fie judecat nimeni, ca este cu Dumnezeu. :x
Tu Dream Catcher gresesti in gandire. Posibil ai intrat in depresie din cauza lui Cris a ta. Cauta alta fata pe forumul onanisti sau scriei lui Gainozeta care era mai grasa ca tine si parca te vroia,aveai mailul ei si o stiai de pe alt forum roportal

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Ținând cont că nu știm când vom muri, hai să vedem ultimele cuvinte ale ateilor și ale creștinilor.

ULTIMELE CUVINTE ALE UNOR ATEI FAIMOSI
1. CEZAR BORGIA — Nobil, politician și cardinal italian: „În timp ce am trăit, am asigurat totul, în afară de moarte; acum trebuie să mor și nu sunt pregătit să mor”.
2. THOMAS HOBBS — Filosof politic: „Spun din nou, dacă aș avea întreaga lume la dispoziție, aș da-o să trăiasc într-o zi. Sunt pe cale să fac un salt in întuneric”.
3. THOMAS PAYNE — Cel mai important scriitor ateu din coloniile americane: „Stai cu mine, pentru numele lui Dumnezeu; nu pot suporta să fiu lăsat singur, Doamne, ajută-mă! Doamne, ce am făcut ca să sufăr atât de mult? de-acum de-acum da-mi lumi, că Epoca Raţiunii nu ar fi fost publicată, Doamne, ajuta-mă! să rămâi cu mine, căci sunt la marginea iadului aici, dacă vreodată Diavolul a avut un agent, eu am fost.
4. SIR THOMAS SCOTT — Cancelarul Angliei: „Până în acest moment am crezut că nu există niciun Dumnezeu, niciun iad. Acum știu și simt că există amândouă și sunt condamnat la pierzare prin justa judecată a Atotputernicului”.
5. VOLTAIRE — celebru ateu anti-creștin: „Nu am înghițit decât fum. M-am îmbătat cu tămâia care mi-a întors capul. Sunt părăsit de Dumnezeu și de om.” El i-a spus medicului său, dr. Fochin: „Îți voi da jumătate din câte am dacă îmi dai șase luni de viață”. Când i s-a spus că acest lucru nu este posibil, el a spus: „Atunci voi muri și voi merge în iad!” Asistenta lui a spus: „Pentru toți banii din Europa, nu aș vrea să văd un alt necredincios murind! Toată noaptea a plans pentru iertare."
6. ROBERT INGERSOLL — Scriitor și orator american în timpul Epocii de Aur a Gândirii Libere: „O, Doamne, dacă există un Dumnezeu, mântuiește-mi sufletul, dacă am un suflet!” Unii spun că a spus așa: „O, Doamne, dacă există Dumnezeu, mântuiește-mi sufletul, dacă am suflet, din iad, dacă există un iad!
7. DAVID HUME — Filosof ateu renumit pentru filosofia sa despre empirism și scepticismul religiei: A strigat tare pe patul de moarte „Sunt în flăcări!” Se spune că disperarea lui a fost o scenă îngrozitoare.
8. NAPOLEON BONAPARTE — Împărat francez care, la fel ca Adolf Hitler, a adus moartea a milioane de oameni pentru a-și satisface ambițiile lacome, nebune de putere și egoiste de cucerire a lumii: „Mor înainte de vremea mea și trupul meu va fi dat înapoi pământului. Așa este soarta celui care a fost numit marele Napoleon. Ce abis între mizeria mea adâncă și împărțirea veșnică a lui Hristos!
9. SIR FRANCIS NEWPORT — Șeful unui club de atei englezi, către cei adunați în jurul patului său de moarte: „Nu trebuie să-mi spuneți că nu există Dumnezeu, pentru că știu că există unul și că sunt în prezența lui! Nu există iad. Mă simt deja că alunec! zac o mie de ani pe focul care nu se stinge niciodată, pentru a cumpăra favoarea lui Dumnezeu și a fi uniți din nou cu El. Dar este o dorință fără rod Milioane și milioane de ani nu mă vor apropia de sfârșitul chinurilor mele bietul ceas O, veșnicie, veșnicie în veci!
10. CAROL IX — Regele francez. Îndemnat de mama sa, el a dat ordinul pentru masacru hughenoților francezi, în care 15.000 de suflete au fost măcelărite numai la Paris și 100.000 în alte părți ale Franței, fără alt motiv decât l-au iubit pe Hristos. Regele vinovat a suferit jalnic ani de zile după acel eveniment. În cele din urmă, a murit, scăldat în sângele izbucnit din vene. Medicilor săi, el le-a spus în ultimele sale ore: „Adormit sau treaz, văd formele stricate ale hughenoților trecând prin fața mea. Pică cu sânge. Își arată rănile deschise. O! Că eu cruțasem măcar pe cel mic. prunci la san! Nu știu unde sunt!
11. DAVID STRAUSS — Reprezentant de frunte al raționalismului german, după ce a petrecut o viață întreagă ștergând credința în Dumnezeu din mintea celorlalți: „Filozofia mea mă lasă cu desăvârșire! la ce oră mă va zdrobi unul dintre ciocanele lui mari!”
12. JOSEF STALIN — revoluționar și om politic sovietic georgian. Într-un interviu pentru Newsweek cu Svetlana Stalin, fiica lui Iosif Stalin, ea a povestit despre moartea tatălui ei: „Tatăl meu a murit o moarte grea și teribilă... Dumnezeu dă o moarte ușoară doar celor drepți. În ceea ce părea ultimul moment. , deschise brusc ochii și aruncă o privire peste toți cei din cameră. Era o privire groaznică, nebună sau poate supărată, mâna stângă era ridicată, de parcă ar fi ceva mai sus și ar fi aruncat un blestem asupra noastră. Gestul a fost plin de amenințare. în clipa următoare era mort.
13. ANTON LEVEY — Autor al Bibliei Satanice și mare preot al religiei dedicate închinării lui Satana. Unul dintre citatele sale celebre a fost: „Există în om o fiară care trebuie exersată, nu exorcizată”. Cuvintele lui pe moarte au fost: „Oh, oh, ce am făcut, e ceva foarte greșit... este ceva foarte greșit”.
14. GANDHI — La moartea sa, el a spus: „Pentru prima dată în 50 de ani, mă trezesc în mlaştina disperării. Totul despre mine este întuneric. . .Mă rog pentru lumină.”

Ultimele cuvinte ale unor creștini
APOSTOLUL PAUL: „O, moarte, unde este înțepătura ta?”
REGELE DAVID: „Da, deși merg prin valea umbrei morții, nu mă voi teme de niciun rău.”
AUGUSTUS MONTAGUE TOPLADY (1710-1778): Toplady a fost mult sprijinită de mângâierile Evangheliei: „Mângâierile lui Dumnezeu, unui nevrednic atât de nevrednic, sunt atât de abundente, încât nu-mi lasă nimic pentru care să mă rog, decât continuarea lor”.
Aproape de ultimul, trezindu-se dintr-un somn, a spus: "O, ce încântări! Cine poate înțelege bucuria celui de-al treilea cer? Cerul este senin, nu este nor; vino, Doamne Isuse, vino repede!" El a murit spunând: „Nici un muritor nu poate trăi după gloriile pe care Dumnezeu le-a arătat sufletului meu”.
În cele din urmă, ISUS HRISTOS a spus: „Eu sunt învierea și viața. Cel ce crede în Mine, deși ar fi mort, va trăi totuși.”

Pregătește-te să-ți cunoști Creatorul!!! :mrgreen:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
super
    unknown unknown

Mesaj de super »

Dream Catcher tu esti Chat GPT

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

@Lily: Ai tradus din altă limbă sau ce ai făcut? Nu se înțeleg anumite pasaje.
Chiar de ar fi așa cum spui u, asta nu dovedește chiar nimic. Pe patul de moarte e firesc să te temi și să delirezi!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Nu, am auzit in un clip citatele, le-am căutat, le-am găsit pe un blog, cred, și le-am luat de acolo.
Păi tocmai asta e problema, creștinii nu se tem. Ateii se tem și... au de ce.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
bozvaciSiylbaru
moderator
moderator
2
    unknown unknown

@Lily,a zis fratele tau ca ti-ai facut user pe Softpedia,asa este? Sau a mintit el.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Nu incă, mi-a zis că imi pot face, dar nu am făcut deocamdată. Oricum nu mă interesează să scriu acolo, doar vreau să văd postările.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Lily scrie:Nu, am auzit in un clip citatele, le-am căutat, le-am găsit pe un blog, cred, și le-am luat de acolo.
Păi tocmai asta e problema, creștinii nu se tem. Ateii se tem și... au de ce.
Ce relevanță are asta?

POSTREACT(ions) SUMMARY

gainozeta
    unknown unknown

Mesaj de gainozeta »

Dream Catcher(Sylver) este LGBT! ~X(

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

Are relevanta din perspectiva mortii, si findca titlul si subiectul topicului cere aceasta discutie.
Orice om e puternic incredintat ca moartea e vesnica.
Si vine unul pe nume Yehsu aka isus/jesus, si spune "cine mananca trupul Meu si bea sangele Meu, are viata".
La prima citire te intrebi daca nu era dus cu pluta, findca le vorbea ucenicilor.
Cei 12 ucenici nu l-au parasit, dar dintre cei 70 care mai erau cu ei, au plecat findca nu au suportat o astfel de vorbire.
Bineinteles ca isus vorbea metaforic, si nu se intelege ce dorea sa spuna.
Noi mai spunem ca hrana spirituala e invatatura, urmarirea unui film, sau chiar imaginatia, visele.
Ei bine constinta noastra soarbe cu nesat filmele, povestile unora, spuse sau scrise, peisajele . Practic prin simturile noastre , vizuale, auditive, olfactive . . . dorim sa traim o viata fericita. Ei bine tot in acest fel noi ar trebui sa ne imaginam felul cum isus traia, vorbea si actiona, si daca viata lui isus ne atrage, atunci sa ne dorim o astfel de imparatie.
Apoi mai e suferinta lui isus, a suportat ocara, batjocuura, loviturile, tortura, si nu a aratat nici o clipa ura fata de batjocoritori. Ei bine, isus ne spune ca Tatal din cer ne iubeste exact cum isus s-a manifestat fata de oameni, chiar si pentru ucigasii sai.
Pentru ca o astfel de manifestare poate trezi in constinta compasiune, zdrobirea spiritului egoist . . . sau poate trezi spirit de razbunare. Dar isus spune sa facem ca El, sa iertam, sa ne iubim raufacatorii, pentru ca si in ei sa rasara spiritul iubirii.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Dar "tatăl din cer", îi iubește și pe gay?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Da, poate să iubească un păcătos, dar nu păcatul.
Iisus ne-a arâtat cum ar trebui să ne tratăm semenii. Să ii iubim, să ii iertăm, să ii certăm când greșeșsc, spre binele lor, pentru a se indrepta. Daca eu spun unui homosexual că il iubesc și atât, nu il ajut, nu se va indrepta și va ajunge la o veșnicie in Iad.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Lily scrie:va ajunge la o veșnicie in Iad.
Ce "drăguț". dumnezeu e bun!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

"Iad vesnic " e doar o gaselnita catolica pentru a stoarce parale de la naivi.
Era mai simplu sa spunem ca va fi o inviere generala, si apoi daca cineva se va pocai, va avea parte de viata eterna, cine nu, va pieri.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Scrie răspuns