Icoane "plîngăcioase"
Moderatori: Manole, bozvaciSiylbaru, Paco_ste
- Dream Catcher
- webmaster

- User ID: 2
- Subiecte: 162
- Registered for: 7 years 9 months
- 7
- Orientare religioasă: ateu
Re: Icoane "plîngăcioase"
De-aia "plîng" icoanele? Că am învățat să scriem mult mai tîrziu și am stat fără minunăția aia de biblie a voastră?
- Lily
- administrator

- User ID: 370
- Subiecte: 9
- Registered for: 6 years
- 6
- Orientare religioasă: creştin
Nu, pentru ca ne asteapta zile... complicate, plus ca suntem tampiti. Cand spun tampiti ma refer ca stam cu ochii atintiti asupra telefonului si ignoram ce chiar conteaza, adica pe Dumnezeu. Daca stai 30 de minute cu ochii in telefon sau zece ore, tot acolo iesi in ce priveste informatia acumulata, in timp ce 30 de minute cu Dumnezeu poate sa iti schimbe viata. Ce nu ai fost capabil zeci de ani poate schimba El in 30 de minute.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Let My People Think
-
Daniel
- level 2

- User ID: 403
- Subiecte: 18
- Registered for: 3 years 5 months
- 3
Am vazut la manastirea Dervent icoane care plang cu uleiDream Catcher » Joi Noi 24, 2022 4:21 am scrie:De-aia "plîng" icoanele? Că am învățat să scriem mult mai tîrziu și am stat fără minunăția aia de biblie a voastră?
Nu mai tin minte daca si la Frasinei.
Lily unde ai vazut icoane care plang?
-
tavi1985
- level 3

- User ID: 368
- Subiecte: 16
- Registered for: 6 years 2 months
- 6
cred ca de asta plangeau icoanele in biserica
https://www.youtube.com/watch?v=qNEh2iCrQqA
https://www.youtube.com/watch?v=qNEh2iCrQqA
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Bullshit.Lily » Dum Mar 05, 2023 1:36 am scrie:Nu, pentru ca ne asteapta zile... complicate, plus ca suntem tampiti. Cand spun tampiti ma refer ca stam cu ochii atintiti asupra telefonului si ignoram ce chiar conteaza, adica pe Dumnezeu. Daca stai 30 de minute cu ochii in telefon sau zece ore, tot acolo iesi in ce priveste informatia acumulata, in timp ce 30 de minute cu Dumnezeu poate sa iti schimbe viata. Ce nu ai fost capabil zeci de ani poate schimba El in 30 de minute.
- Lily
- administrator

- User ID: 370
- Subiecte: 9
- Registered for: 6 years
- 6
Mai intai testezi si dupa iti dai cu parerea.Dream Catcher » Dum Mar 26, 2023 5:32 am scrie:Bullshit.Lily » Dum Mar 05, 2023 1:36 am scrie:Nu, pentru ca ne asteapta zile... complicate, plus ca suntem tampiti. Cand spun tampiti ma refer ca stam cu ochii atintiti asupra telefonului si ignoram ce chiar conteaza, adica pe Dumnezeu. Daca stai 30 de minute cu ochii in telefon sau zece ore, tot acolo iesi in ce priveste informatia acumulata, in timp ce 30 de minute cu Dumnezeu poate sa iti schimbe viata. Ce nu ai fost capabil zeci de ani poate schimba El in 30 de minute.
Nu am vazut, si am mai spus pe topic ca sunt rezervata in privinta icoanelor care plang, aparent. Nu zic nici da, nici nu, nu stiu.Daniel » Dum Mar 05, 2023 12:47 am scrie:Am vazut la manastirea Dervent icoane care plang cu uleiDream Catcher » Joi Noi 24, 2022 4:21 am scrie:De-aia "plîng" icoanele? Că am învățat să scriem mult mai tîrziu și am stat fără minunăția aia de biblie a voastră?
Nu mai tin minte daca si la Frasinei.
Lily unde ai vazut icoane care plang?
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Let My People Think
-
tavi1985
- level 3

- User ID: 368
- Subiecte: 16
- Registered for: 6 years 2 months
- 6
au ascultat manele si de aia s-au apucat de plans. da manele din alea de dor si plangere
- Dream Catcher
- webmaster

- 7