Mie mi-e scîrbă de împărtășanie doarece lingurița aia trece prin toate gurile. E ca și cum îmi dau limbi cu toate băbăciunile.
Spovedania și împărtășania
Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste
- Dream Catcher
- webmaster

- Subiecte: 165
- Registered for: 7 years 5 months
- 7
- Orientare religioasă: ateu
Spovedania și împărtășania
Ce părere aveți de ritualurile astea două?
Mie mi-e scîrbă de împărtășanie doarece lingurița aia trece prin toate gurile. E ca și cum îmi dau limbi cu toate băbăciunile.
-
Paco_ste
- moderator

- Subiecte: 6
- Registered for: 6 years 3 months
- 6
- Orientare religioasă: creştin
Re: Spovedania și împărtășania
E un ritual inventat de ortodocsi si nu vad sa produca neplaceri celor care participa.
Spovedania e echivalenta cu cea a vizitei la psihiatru pentru a te descarca de diverse probleme psihice.
Ai de ales, ori mergi la spovedanie la un preot ortodox sau catolic ori apelezi la psihiatru , bineinteles cand doresti sa iti impartasesti problema mentala.
Iar impartasania cu lingurita, io zic ca nu e obligatoriu, vrei bine, nu vrei iar bine, insa oamenii care accepta par sa fie bine .
Era o problema daca erai fortat sa participi la asa ceva. Cu asa ceva nici eu nu sunt de acord.
Spovedania e echivalenta cu cea a vizitei la psihiatru pentru a te descarca de diverse probleme psihice.
Ai de ales, ori mergi la spovedanie la un preot ortodox sau catolic ori apelezi la psihiatru , bineinteles cand doresti sa iti impartasesti problema mentala.
Iar impartasania cu lingurita, io zic ca nu e obligatoriu, vrei bine, nu vrei iar bine, insa oamenii care accepta par sa fie bine .
Era o problema daca erai fortat sa participi la asa ceva. Cu asa ceva nici eu nu sunt de acord.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Dar e așa de greu să se împartă lingurițe de plastic, de unică folosință?

Pff… Normal. Orice om normal gandeste asa.Dream Catcher scrie: Mie mi-e scîrbă de împărtășanie doarece lingurița aia trece prin toate gurile. E ca și cum îmi dau limbi cu toate băbăciunile.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Bine zis "orice om normal".
-
Paco_ste
- moderator

- Subiecte: 6
- Registered for: 6 years 3 months
- 6
- Orientare religioasă: creştin
Cine vrea se duce cu propria lingurita, dar sunt convins ca nu va fi acceptat.
Ortodoxia are regulile ei, nu esti de acord atunci ai de ales, ori nu articipi, ori mergi la alte confesiuni. Protestantii nu au acest obicei primitiv.
Sigur voi nu participati la acest ritual, dar sunt de parere ca omul e liber sa-si manifeste credinta daca nu forteaza pe altii.
Ortodoxia are regulile ei, nu esti de acord atunci ai de ales, ori nu articipi, ori mergi la alte confesiuni. Protestantii nu au acest obicei primitiv.
Sigur voi nu participati la acest ritual, dar sunt de parere ca omul e liber sa-si manifeste credinta daca nu forteaza pe altii.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Atunci, să nu mai critice homosexualitatea. Cum ei își dau limbi cu lingurița, la fel și homălăii și-o iau în dos!
-
tavi1985
- level 3

- Subiecte: 11
- Registered for: 5 years 10 months
- 5
cu deosebirea ca psihiatrul e invatat sa te spovedesti si ce pastile sa iti dea. preotii iti baga cateva texte din alea plictisitoare din tiparul e bine sa fie bine ca sa nu fie rau si gata , iti zic o poveste din aia simpla ce nu are cine stie ce invatatura si gataPaco_ste scrie:E un ritual inventat de ortodocsi si nu vad sa produca neplaceri celor care participa.
-
tavi1985
- level 3

- Subiecte: 11
- Registered for: 5 years 10 months
- 5
costa linguritele si furculitele de unica folosinta. din ce sa isi mai ia si preotii maybach-uri si sa isi faca vile ?
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Personal, respect mai mult prostituatele, decît preoții.
-
buretosu
mergi la sora ta sa iti faca sex oral, sa o futi
- Dream Catcher
- webmaster

- 7