Ateii se pot reintoarce la Dumnezeu?
Moderatori: Manole, bozvaciSiylbaru, Paco_ste
-
JustXXL
- level 1

- Subiecte: 5
- Registered for: 1 year 4 months
- 1
- Orientare religioasă: agnostic
Ateii se pot reintoarce la Dumnezeu?
ce credeti, intreb ptr un ateu care este necajit si suparat pe viata,trist
- Lily
- administrator

- Subiecte: 9
- Registered for: 5 years 8 months
- 5
- Orientare religioasă: creştin
Re: Ateii se pot reintoarce la Dumnezeu?
Nu văd nicăieri in sriptură unde se spune că un ateu nu se poate intoarce la credință, ba din contră. Il avem pe Saul care omora creștini si ii prigonea, dar asta nu l-a impiedicat să fie ales de Iisus pentru impărăție. Practic singurul lucru care te poate ține deparde de Dumnezeu este hula impotriva Sfântului Duh, in rest in tot este cale de intoarcere. Nu sunt păcate prea mari care să nu se poată ierta, prin jerfa Lui. Cred că singura intrebare este dacă păcatul tău este mai mare decât sacrificiul Lui, iar răspunsul este evident nu. De altfel dacă salvarea noastră ar sta in faptele noastre nu ne-am sala niciunul pentru că El consideră că e obligația noastră să facem numai ce e bine, ceea ce pentru noi este imposibil. Cine nu a greșit niciodată?
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Let My People Think
- Dream Catcher
- webmaster

- Subiecte: 164
- Registered for: 7 years 5 months
- 7
- Orientare religioasă: ateu
Dar dumnezeu se poate reîntoarce la atei?
- Lily
- administrator

- 5
Păi El nu a plecat, ei au plecat. Ei se pot intoarce in punctul inițial, El nu are unde să se intoarcă pentru că nu a plecat de acolo.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Let My People Think
-
JustXXL
- level 1

- Subiecte: 5
- Registered for: 1 year 4 months
- 1
- Orientare religioasă: agnostic
Am rezolvat pe okazii, erau deja anulate ma,ai calificative pozitiveDream Catcher scrie:Dar dumnezeu se poate reîntoarce la atei?
Ai grija de U stii tu cu pol
- Lily
- administrator

- 5
Să aibă grijă cei ce au făcut și spus tâmpenii, nu el. 
Let My People Think
Let My People Think
-
DMD
Dream Catcher, bro, ti-am scris email