Dream Catcher scrie: Sâm Ian 31, 2026 5:09 am
Eu încă nu am luat ban pe sorry_scuze. Și dacă-mi fac user nou, o să zică ăia că e clonă.
Oricum, mie nu îmi aprobă mesajele. Au boală pe mine.
Am patit si eu cu Dany_Darke ce zici U
Bro, 4 luni nu imi aproba la useru meu, ma tinuse cu 1 topic aprobat si 1 post, restu nu imi mai aproba postari
In Decembrie am trimis si eu posturi si vad 1-2 aprobate. Zic hopa! Hai ca ma apuc de scris
Posturile cele mai bune nu mi le aproba, mai implementase jegoasa o smecherie, din nr de posturi care le mai aveai, daca nu copiai mesaju, postu pleca in neant si nu scadea din posturi ramase de postat. Asa ca trebuia sa dai din nou Paste la acel mesaj si sa il retrimiti
Asa facea sa iti limiteze sa iti piara chefu de a mai scrie acolo pe forum
Sper sa te ajute experienta mea ce am patit
A fost unu DMD user redenumit cu poza la avatar a ta de pe internet. L-a curatat jegoasa (ban petmanent) de Dany Darke fara motiv ii scrisese ceva amenintare pe PM il confundase ca erai chiar U acel user.Te certase ca fotografiai femei si le puneai pe forumu tau. Si el nu i-a raspuns, a 2-a zi seara fusese executat banat de ea fara motiv. (Credea ca esti U lost_in_a_dream cica te facuse gogoman

in PM..)
Am vb cu ala l-am gasit sub alt cont nou pe PM in ianuarie si mi-a povestit ce ii facuse idioata aia (omu e membru pe onanisti, avea user acolo

)