Forumul se află în probe. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întîmpinați.

Teoria Big Bang

Atei versus credincioşi
Imagine Universuri paralele (Teoria Multiversului) Imagine Viața, o simulare pe computer? Imagine De ce l-a creat d-zeu pe Lucifer? Imagine Homosexualitatea Imagine Sfîrșitul lumii

Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste

Credeți în teoria Big Bang?

Puteţi selecta 1 opțiune

Vezi rezultatele

Dream Catcher
webmaster
webmaster
Subiecte: 165
Registered for: 7 years 5 months
7
Orientare religioasă: ateu
    unknown unknown

Teoria Big Bang

Mesaj de Dream Catcher »

Big Bang-ul (engl. Big Bang, marea explozie) este modelul cosmologic care explică condițiile inițiale și dezvoltarea ulterioară a Universului. Acest model este susținut de explicațiile cele mai complete și corecte din punct de vedere științific. Termenul de Big Bang, în general, se referă la ideea că Universul s-a extins de la o singularitate primordială fierbinte și densă acum aproximativ 13 miliarde de ani.

Imagine

"Teoria Big Bang" este modelul care explică apariția materiei, energiei, spațiului și timpului, altfel spus a existenței Universului. Această teorie încearcă să explice de ce universul se extinde permanent încă de la apariția sa, și de ce pare a fi uniform în toate direcțiile.

Sursa: Wikipedia

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
Subiecte: 6
Registered for: 6 years 3 months
6
Orientare religioasă: creştin
    unknown unknown

Re: Teoria Big Bang

Mesaj de Paco_ste »

Cred mai mult in propria teorie, si anume multiple "Big-Bang"-uri . Adica fiecare galaxie a fost creata in acest mod. Voi dezvolta aceasta idee pe parcurs, cand voi avea timp suficient.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

Am spus ca galaxiile au fost create . . . adica exista Creator . Scuze ca aduc si in aceasta discutie ideea unui creator, insa am niste nedumeriri la care stiinta nu a incercat sa raspunda, formarea galaxiilor.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Personal, aș fi curios de părerea lui Lily, despre Big Bang.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

Dream Catcher » Mie Sep 30, 2020 6:34 am scrie:Personal, aș fi curios de părerea lui Lily, despre Big Bang.
Parerea mea e ca descoperirile si cercetarile nu ar trebui sa conteze in functie de parerile noastre. Cel putin cele adevarate. Insa e posibil ca falsii cercetatori sa mizeze pe planurile si dorintele afaceristilor si politicienilor. Dupa parerea mea mai mult conteaza ca civilizatia noastra sa se axeze pe protejarea mediului in care traim.
**** e o problema serioasa, si mai serioasa e problema ca majoritatea covarsitoare a **** are mentalitate egoista.

POSTREACT(ions) SUMMARY

HarryWilson
level 0
level 0
Registered for: 5 years 5 months
5
    unknown unknown

Mesaj de HarryWilson »

Acest pământ a luat ființă, dar acum se apropie de sfârșit și accelerăm acest proces prin poluarea mediului nostru zi de zi. :(( :(( :((

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

HarryWilson » Dum Noi 29, 2020 9:50 am scrie:Acest pământ a luat ființă, dar acum se apropie de sfârșit și accelerăm acest proces prin poluarea mediului nostru zi de zi. :(( :(( :((
Nu iti face griji. Inca in urma cu 50 ani se cauta solutii la **** . . . exterminarea lenta a 90 procente . A inceput odata cu acele evenimente din WTC din 2001 .
Unii vor fi de acord cu acest plan pana cand vor descoperi ca se afla in cele 90 procente.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dream Catcher
webmaster
webmaster
7
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Cu ajutorul telescopului James Webb, s-a ajuns la primele momente ale Big Bang-ului.
Nu mai e doar o teorie. E science fact!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Scrie răspuns